Hvězda SuperStar přiznává: Občas toho mám dost, ale svých fanoušků si vážím!

Lukáš Adamec 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. července 2018 11:40

Slovenský zpěvák Lukáš Adamec se proslavil díky Česko-slovenské SuperStar. Od té doby se naplno věnuje hudbě. Přiznává, že je upřímně vděčný za svou popularitu a váží si každého jednoho svého fanouška. A to i když na ně občas nemá náladu!

Lukáš přiznává, že někdy už je ze všeho unavený! „Někdy, když už nemůžu a lidé na mě mluví a chtějí se se mnou fotit, tak mi i probleskla hlavou, že 'Ježíši, teď ne ...', ale trvá to asi pět sekund, protože mám dost rozumu na to, abych si toho vážil. O to jde, to jsem přece chtěl, chci to a budu to chtít,“ vysvětluje mladý hudebník, jak snáší pozornost fanoušků.

Chce, aby se jeho hudba lidem líbila. „Když mě nikdo nebude poslouchat, budu to dělat jen pro sebe, ale to pak znamená, že se tím nemohu živit, mohu to dělat jen jako zálibu. A já na hudbě miluji i to, že je to moje práce," vysvětluje. 

Právě proto si uvědomuje, že musí být na lidi milý, i když právě nemá dobrou náladu. „A k tomu patří i lidé a jejich přízeň. Oni se pouze těší a je jedno, v jakém jsem stavu, jestli nemohu nebo jsem rozzlobený, pohádaný, cokoli ..." poznamenal v rozhovoru pro server topky.sk.

Témata: Lukáš Adamec