Vévodkyně Kate je znovu těhotná?!

Vévodkyně Kate

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2018 15:44

Vévodkyně Kate je po necelých třech měsících od porodu syna Louise Arthura Charlese opět těhotná. S manželem, princem Williamem, čeká čtvrté dítě. Tvrdí to alespoň známý bulvární magazín Life & Style.

Bulvární magazín Life & Style s odvoláním na zdroj blízký královskému páru tvrdí, že Kate Middleton je po "méně než třech měsících od porodu syna Louise opět těhotná."

Kate podle magazínu také "vykazuje všechny známky těhotenství." Například se údajně vyhýbá alkoholu a trpí nevolností. Sama navíc údajně tvrdí, že chce dát své dceři Charlotte malou sestru.

Kate S Williamem se nikdy netajili tím, že by měli rádi čtyři děti, dvě holky a dva chlapce. Informace o údajném čtvrtém těhotenství navíc už prý mají jak nejbližší příbuzní, tak i sama královna Alžběta II.

Od narození jejich posledního syna přitom uplynulo jen několik týdnů. Manželku britského prince Williama Kate převezli do porodnice 23. dubna, kde přivedla na svět třetího potomka. Chlapec se narodil v 11:01 na svátek patrona Anglie svatého Jiří. Čerstvě narozený princ vážil 3,8 kilogramu a u porodu byl přítomen i otec William, ačkoliv je to v královských kruzích nezvyklé.

Výmysl? Nebylo by to poprvé

Americký server Gossip Cop, který se zabývá potvrzováním či vyvracením mýtů o celebritách, ale tvrdí,že Kate v žádném případě těhotná není. Upozorňuje na nedůvěryhodnost magazínu, který v předešlých dvou případech těhotenství napsal, že Kate čeká dvojčata. Ani jednou tomu tak nebylo.

"Magazín nikdy neodvolal svá falešná tvrzení, nenabídl omluvu nebo nevysvětlil důvody, proč vévodkyně porodila pouze jedno dítě. Říci, že toto periodikum je nedůvěryhodné, je slabé slovo. A žádná seriozní média neuvedla nic o tom, že je Middleton opět těhotná," píše server.

Spekulace o dalším těhotenství nyní nelze spolehlivě vyvrátit ani potvrdit. Očekává se, že pokud by tomu tak bylo, vyjádří se k tomu královský palác nebo královská rodina za pár týdnů či měsíců sama, podobně jako v minulých případech.

Narození prvního potomka William a Kate oznámili v prosinci 2012. Dne 22. července 2013 v 16.24 místního času se manželům narodil syn George Alexander Louis, který obdržel jako rodilý člen královské rodiny a budoucí následník trůnu titul "princ" a přídomek "z Cambridge". V pořadí následnictví britského trůnu je princ George třetí.

Při návštěvě Nového Zélandu v dubnu 2014 princ William naznačil, že princ George by brzy mohl mít sourozence. Dne 8. září 2014 pak Clarence House potvrdil, že vévodkyně z Cambridge čeká druhého potomka. Dne 2. května se 2015 v 8:34 místního času se se manželům narodila holčička Charlotte. V pořadí na trůn je čtvrtá.

4. září britský královský palác potvrdil informace, o kterých několik dní předtím spekulovala britská média a bulvární servery. Vévodkyně Kate čekala v pořadí už třetí dítě se svým manželem, princem Williamem. Média při svých spekulacích vycházela z žertů, které vévodkyně pronášela během své červencové návštěvy Polska. Třetí potomek se nakonec narodil 23. dubna letošního roku.

Témata: Vévodkyně Kate Princ William Velká Británie