Rytmusi, přestaň! Kolega se ostře vložil do sporu mezi raperem a Darou!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2018 13:42

Slovní válka graduje. Zpěvačka Dara Rolins a raper Patrik Vrbovský alias Rytmus jsou na kordy kvůli jeho projevům lásky, nyní už v tom ale nejsou sami. Do sporu se vložil někdo třetí!

Vše začalo, když raper Rytmus ve středu poblahopřál své nové přítelkyni Jasmině Alagič k 29. narozeninám. Učinil tak mimo jiné i veřejně, skrze instagram, a k přání připojil vskutku zajímavá slova. Zavzpomínal totiž na jejich první setkání.

"Tato moje skvělá holčička dnes slaví 29 let. To, kdy a kde jsme se setkali poprvé a jak to začalo, si necháme pro sebe. Bylo to to nejsilnější, co jsem v životě zažil, a během minuty jsem cítil, že si..." napsal a doplnil spoustu srdíček.

Tato slova ale nenechala chladnou jeho expřítelkyni Daru Rolins, která na ně reagovala na stejné síti po svém. "Někdy vás věci zaskočí, zklamou, překvapí, proberou z iluzí ještě i teď, v dospělém věku. Ten život si nedá pokoj," uvedla například.

Následně Dara prozradila, co přesně jí vadí. Nikdy prý nepochybovala o tom, že se člověk může v životě zamilovat hned několikrát. Ani v případě Patrika nikdy neočekávala jiný vývoj. Po skoro sedmi letech vztahu jí je ale způsob, jakým novou lásku prožívá, trochu líto.

Rytmusova reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Krásný a šťastný život si musíš vytvořit. Zaslouží si ho každý z nás. Absolutně to není o penězích. V první řadě začni žít svůj život a nestarej se do cizích životů," vypálil raper.

Na to konto ale zareagoval David Bisek, zpěvák, který působil v jejím týmu. Dary se nyní před Rytmusem zastal, protože se mu nelíbí, co je schopen Rytmus své expartnerce udělat.

"K cizím vztahům se nevyjadřuji a ať si každý dělá, co chce. Ať se lidi milují nebo rozchází… To je přirozený, ale tohle mě teda dostalo… Nekorektní chování nejvyššího levelu, co jsem viděl na tom Instagramu. Nestačím se divit, co je všechno možné. Myslím si, že by měl Rytmus s tímhle přestat,“ řekl serveru Extra Bisek.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)