Legendární Rolling Stones už jsou v Praze! Hned vyrazili na tajnou párty!

Rolling Stones 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. července 2018 21:19

Legendární Rolling Stones už jsou v Praze! Tihle nestárnoucí sympaťáci opět dokazují, že si i po letech svých fanoušků nesmírně váží. Kytarista Ronnie Wood tak neváhal a dnes večer rozdal před hotelem na Malé straně několik podpisů.

Davové šílenství a vypláznutý jazyk - je to tu! Legendární skupina Rolling Stones už je v Praze! Po koncertě v Německu vystoupí už pozítří u nás. Tři dny před koncertem dorazila legendární skupina do Prahy. Svým soukromým letadlem na kterém je zobrazen pověstný jazyk dorazili včera kolem 17 hodiny na letiště Václava Havla.

 A právě k Václavu Havlovi měli členové skupiny velmi blízko. Podle našich informací proběhlo už včera jedno soukromé setkání s bývalou první dámou Dagmar Havlovou a další nejspíše ještě proběhne, ale zřejmě to nebude na středečním koncertě, kterého se Dagmar Havlová podle prvotních zpráv z jejího blízkého okolí možná nezúčastní, uvedla televize Prima.

Skupina se ubytovala v jednom z nejluxusnějších hotelů nedaleko Karlova mostu. Žádný odpočinek se ale nekonal skupina vydala na přísně utajenou párty asi pro 150 lidí, kde nechyběla celá posádka podílející se na turné No Filter a členové kapely se svými rodinami.

Samotný frontaman kapely Mick Jagger se ale prý moc dlouho nezdržel... Kdo si to ale pořádně užil byla modelka Jitka Nováčková se svými kamarádkami, které byly na soukromou párty nečekaně pozvané.

Nejenom hudba, ale i atmosféra a kooperace Stonů se svými fanoušky dělá jejich jedinečnost jedinečnou! Skrze sociální sítě můžete totiž dokonce i hlasovat o písničku na přání, která ve středu na koncertě zazní!

Témata: skupina Rolling Stones Ronnie Wood Mick Jagger (zpěvák)