Válka mezi Rytmusem a Darou? Raper si nebral servítky, takhle sestřelil svou ex!

Rytmus a Jasmina 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. července 2018 15:18

Oba svorně tvrdili, že mezi nimi proběhl klidný rozchod a že zůstávají přátelé. Zpěvačka Dara Rolins a raper Patrik Vrbovský alias Rytmus jsou ale nyní, zdá se, pořádně na kordy!

Vše začalo, když raper Rytmus ve středu poblahopřál své nové přítelkyni Jasmině Alagič k 29. narozeninám. Učinil tak mimo jiné i veřejně, skrze instagram, a k přání připojil vskutku zajímavá slova. Zavzpomínal totiž na jejich první setkání.

"Tato moje skvělá holčička dnes slaví 29 let. To, kdy a kde jsme se setkali poprvé a jak to začalo, si necháme pro sebe. Bylo to to nejsilnější, co jsem v životě zažil, a během minuty jsem cítil, že si..." napsal a doplnil spoustu srdíček.

Tato slova ale nenechala chladnou jeho expřítelkyni Daru Rolins, která na ně reagovala na stejné síti po svém. "Někdy vás věci zaskočí, zklamou, překvapí, proberou z iluzí ještě i teď, v dospělém věku. Ten život si nedá pokoj," uvedla například.

Následně Dara prozradila, co přesně jí vadí. Nikdy prý nepochybovala o tom, že se člověk může v životě zamilovat hned několikrát. Ani v případě Patrika nikdy neočekávala jiný vývoj. Po skoro sedmi letech vztahu jí je ale způsob, jakým novou lásku prožívá, trochu líto.

Rytmusova reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Krásný a šťastný život si musíš vytvořit. Zaslouží si ho každý z nás. Absolutně to není o penězích. V první řadě začni žít svůj život a nestarej se do cizích životů," vypálil raper.

"Ukliď si před svým prahem a nezahazuj energii cizími lidmi, je to nepodstatné. Ty nežiješ jejich život a jsme tu dost krátce na to, abychom žili něco co se nedá ovlivnit. Krásný život spočívá v tom, že ho žiješ naplno podle sebe a ne podle toho co chce tvé okolí," dodal Rytmus na instagramu.

"Krásný život je, když nepotlačuje své emoce a své city. Šťastný a krásný život je tehdy, když si tím, kým chceš být a ne tím, za koho tě chce mít stádo. Nenech si vzít své JÁ. Od té doby co přeji nepřejícím život jaký mám já, tak si žiji dennodenně svůj sen. Šťastný život je žít pravdu," dodal ostře Rytmus.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins