Pattison, Paquin, Robbins, Gilliam a další! Kdo letos přijede na filmový festival v Karlových Varech?

Robert Pattison 9

Autor: Lelková, stars24.cz

28. června 2018 18:10

V minulých letech navštívili Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech osobnosti jako třeba Robert De Niro, John Travolta, či dokonce Richard Gere. A jaké hvězdy si pro nás připravil prezident festivalu Jiří Bartoška letos?

Úroveň tohoto festivalu je velmi vysoká a o všechny hvězdy je vždy perfektně postaráno, proč by tedy nepřijela celebrita ze ságy Stmívání, herec Robert Pattison, který svou přítomností určitě potěší nejednu fanynku!

Pattison se zúčastní slavnostního zakončení 7.července a během ceremoniálu převezme zvláštní cenu od ředitele Bartošky, tuto informaci zveřejnil Bartoška na oficiálním webu Mezinárodního festivalu. Fanoušky akčních filmů o superhrdinech potěší zpráva, že na festival přijede režisér filmu Thor: Ragnarok Taika Waititi z Nového Zélandu. V současnosti zde dokonce natáčí svůj další snímek Jojo Rabbit společně s producentem Carthewem Nealem.

 Film s titulem Můž, který zabil dona Quijota přijede představit populární režisér Terry Gilliam s herečkou Joanou Ribeiro. Významným hostem bude i herec Tim Robbins z filmu Vykoupení z věznice Shawshank. Jména vypouští prezident festivalu Jiří Bartoška postupně, jako úplně první ale byl potvrzený producent filmu Society Richard Linklater nebo scénárista Barry Levinson. Po červeném koberci v Karlových Varech se projde i dánská herečka Trine Dyrholm, Rachel Shenton a režisér Chris Overton.

Témata: Robert Pattison Anna Paquin Jiří Bartoška Karlovy Vary Hollywood