VIDEO: Sylvester Stallone (71) má pořád formu! Podívejte jak maká

Sylvester Stallone Training/Workout 2018

Autor: Jan Novák, stars24.cz

28. června 2018 5:32

Ano, je to bohužel tak. I hrdina akčních filmů "Sly" Stallone stárne. Nicméně, kdejaký mladík by rád vypadal jak Stallone ve svých 71 letech. neustále na své postavě maká v posilovně. Podívejte se, jak náročný je jeho tréninkový program.

Sylvester Stallone se narodil 6. července 1946 v New York City. Je americký herec, scenárista a režisér s italskými kořeny, proslavil se především rolemi boxera Rockyho Balboy a vietnamského veterána Johna Ramba.

Vystudoval American College ve Švýcarsku. Ve filmu se poprvé objevil v erotickém snímku The Party at Kitty and Stud’s, první významnější hereckou příležitostí po nezávislých snímcích No Place to Hide a The Lord’s of Flatbush a řadě komparzních rolí byla vedlejší role svérázného závodníka v béčkovém filmu s Davidem Carradinem v hlavní roli Death Race 2000 z roku 1975.

Zvrat přišel v následujícím roce, kdy nabídl producentům vlastní scénář o zápase boxerského (a životního) outsidera proti mistru světa v těžké váze (inspirovaný skutečným zápasem mezi Muhammadem Ali a Chuckem Wepnerem). Stallonovi bylo za scénář nabídnuto 350 000 dolarů. Dle studia byl ideálním kandidátem na obsazení hlavní role např. herec Burt Reynolds. Stallone však nabídku odmítl s tím, že chce sám hrát hlavní roli. Nakonec si prosadil svou. Film s náklady pouhého jednoho milionu dolarů se stal celosvětovým hitem, utržil 225 mil. dolarů a získal deset nominací na Oskara (včetně dvou pro Stallona za scénář a hlavní mužskou roli), z nichž tři vyhrál (nejlepší film, režie a střih).

Často bývá uváděn pod přezdívkou Sly.

Témata: Sylvester Stallone