Lisa Marie Presleyová (†54): Loučení v Gracelandu, pohřbí ji vedle otce!

Lisa Marie Presleyová

Autor: stars24.cz, ČTK

22. ledna 2023 18:50

Rodina, známé osobnosti i stovky obdivovatelů se dnes přišly naposledy rozloučit se zesnulou zpěvačkou a skladatelkou Lisou Marií Presleyovou, jedinou dcerou zpěváka Elvise Presleyho. Smuteční obřad se konal v memphiském domě Graceland, který byl sídlem jejího otce a později se stal vyhledávanou turistickou destinací. Informovaly o tom zahraniční agentury.

"Děkuji vám všem, že jste přišli," řekla matka Lisy Marie Presleyové Priscilla. Mezi hosty byli i zpěváci Axl Rose a Alanis Morissetteová nebo bývalá manželka britského prince Andrewa Sarah Fergusonová. Obřad se podle agentury DPA konal přímo na zahradě Gracelandu, kde bude Presleyová pohřbena vedle svého otce.

Presleyová byla minulý týden převezena se zástavou srdce do nemocnice, kde zemřela. Bylo jí 54 let. Její hudební kariéra začala v roce 2003 debutovým albem To Whom It May Concern. Po něm následovalo v roce 2005 album Now What a v roce 2012 Storm and Grace. Byla čtyřikrát vdaná, měla čtyři děti.

Místo květin si rodina Presleyových přála, aby lidé přispěli nadaci Presley Foundation na podporu vybraných charitativních organizací.

Témata: Lisa Marie Presleyová