Richard Müller opět odložil koncerty: Nové informace o jeho zdravotním stavu!

Richard Müller

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2023 14:28

Nové a především detailnější informace o stavu Richarda Müllera poskytl médiím jeden z jeho spolupracovníků. Oblíbený slovenský zpěvák v uplynulých dnech oznámil fanouškům nemilou věc.

Richard Müller před pár dny oznámil fanouškům, že musí opět odložit koncerty. "Moje noha je momentálně ve stavu, že na ní nemůžu ani stát, ani sedět," napsal na facebooku a zveřejnil i fotografii z nemocnice. Ze záběru bylo patrné, že má problém s kotníkem. 

Potvrdil to i jeho manažer Adnan Hamzič, podle kterého jde o následek špatného stoupnutí. Diagnóza zní natažené šlachy. "Musí ležet doma, protože když stojí nebo sedí, krev se spustí dolů do kotníků a bolest pulzuje," vysvětlil deníku Nový Čas.

Podle Hamziče už je to ale o trochu lepší. "Telefonuji s ním každý den, otok opadá, ale koncerty bychom nestihli," konstatoval zpěvákův zástupce a připomněl, že jde už o druhý odklad.

O to více to všechny mrzí, proto se přemýšlelo o tom, jaké mají možnosti. "Uvažovali jsme, jestli to neodzpívá na stoličce," přiznal manažer.

Témata: Richard Müller