Harry a Meghan: Omluva, kterou ani nečekali! Proč se o ní dozvídáme až nyní?

Vévodkyně Meghan a princ Harry 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2023 16:56

Princ Harry a jeho žena Meghan se v záplavě spíše nelichotivých zpráv dočkali i jedné velké omluvy. Přišla kvůli textu v jednom z nejčtenějších britských deníků, který byl útočný především vůči bývalé herečce.

Clarkson, známý především jako moderátor pořadu Top Gear, se v prosincovém komentáři pustil do hvězdného páru. Dokonce poznamenal, že nemůže v noci spát a sní o tom, že Meghan půjde jednou nahá po ulicích, zatímco na ni lidé budou pokřikovat a házet na ni exkrementy.

Pro spoustu lidí byl pochopitelně jeho komentář za hranou, úřad zodpovědný za regulaci tisku obdržel tisíce stížností. Brzy poté tak už bral svá slova částečně zpět. 

"Ve sloupku, který jsem o Meghan psal, jsem použil nevhodné přirovnání ke scéně z Hry o trůny," vysvětlil moderátor svůj záměr. "Jsem zděšen tím, kolik bolesti to způsobilo. Příště budu opatrnější," slíbil na Twitteru.

Clarkson nyní na instagramu uvedl, že o Vánocích zaslal hvězdnému páru email s omluvou. Připustil, že ve svém textu nezvolil vůbec vhodný jazyk.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Jeremy Clarkson