Kontroverzní Kanye West se TAJNĚ OŽENIL?!

Kanye West 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. ledna 2023 15:52

Kdysi tvořili jeden z nejslavnějších světových párů. Kim Kardashian se ale s Kanye Westem před necelými dvěma lety rozvedla, a od té doby to šlo s kontroverzním rapperem z kopce. Nyní se ale údajně potají oženil.

Kardashian a West spolu už nějaký čas nežili a návrh na rozvod měla podat ona, problémy v jejich soužití činily především projevy bipolární poruchy u Westa. Ten na sebe potom začal strhávat pozornost jednou šíleností za druhou.

Sociální sítě Twitter a Instagram mu například zablokovaly za jeho komentáře, které byly vnímané jako antisemitské. Následně uzavřel předběžnou dohodu o převzetí internetové sociální sítě Parler, která je populární hlavně mezi americkými konzervativci.

Německému Adidasu pak došla trpělivost po Westových slovech, kter pronesl v jednom podcastu. "Já si můžu říkat antisemitské věci, za to se mě Adidas zbavit nemůže. A co?" řekl v podcastu. Firma pak čelila sílícímu tlaku veřejnosti i od svých vlastních zaměstnanců, aby obchodní partnerství s Westem ukončila.

Při dalším incidentu byl West vyveden z losangeleské budovy výrobce bot Skechers. Šokoval také, když si oblékl triko s nápisem "White Lives Matter" (Na bílých životech záleží). 

Jindy například prohlásil, že jeho kritici jsou placeni tajným spolkem Židů, nebo že bude kandidovat na prezidenta USA či že "má rád Adolfa Hitlera" a nacisty.

Nyní se ale měl West znovu ocitnout ve svazku manželském. Jeho ženou se měla stát jeho návrhářka Bianca Censori. Uvedl to server TMZ s tím, že oba mají stejné prsteny, překvapivě ale už ne oddací list.

Témata: Kanye West