Adéla Vinczeová o detailech adopce: Kdy zavolali, že pro ni mají dítě?

Adéla Vinczeová a její muž. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2023 11:50

Slovensko v tomto týdnu zaujala zpráva o adopci miminka, které se konečně dočkali Adéla Vinczeová (dříve Banášová) a její manžel Viktor. Moderátorka dobře známá i českým divákům prozradila další podrobnosti.

Manželé byli s dítětem přistiženi serverem pluska.sk, který je také hned vyzpovídal. Vinczeová prozradila, že zatím není oficiálně jejich, protože je třeba ještě vyřídit některé formality. Každopádně ho s manželem Viktorem už dostali na zkušenou.

Moderátorka prozradila, že se na adopci nějak neupínala. "Když nám zavolali zhruba na začátku listopadu, nečekali jsme doma na telefonu, žili jsme si svoje životy, práci," poznamenala. 

Najednou bylo všechno jinak. "Byl to blesk z čistého nebe, že tu pro nás mají dítě a můžeme se přijít podívat. Neměli jsme to v nějaké prioritě, že bychom na to stále mysleli. To se nedá odhadnout, kdy vám zavolají," konstatovala. 

Nyní už se pochopitelně všechno točí kolem dítěte. "Každý den zjišťujeme nové věci. Všechny svoje večerní eventy jsem zrušila. V nejbližším čase by nemělo nastat, že nikdo z nás nebude doma," dodala Vinczeová. 

Témata: Adéla Banášová