Zoufalka Eva Longoria porodila syna!

Eva Longoria 14

Autor: Lelková, stars24.cz

21. června 2018 20:05

Herečka známá především ze seriálu Zoufalé manželky Eva Longoria Baston (43) přivedla na svět svého prvního potomka! Jaké dali s manželem chlapečkovi jméno?

Prvorozený syn se narodil v úterý 19.června v Los Angeles v nemocnici Cedars-Sinai Medical Center a vážil 3068 gramů. Jména mu dala rodiče hned dvě Santiago Enrique.

„Jsme vděčni za toto krásné požehnání,“ uvedla šťastná maminka spolu s manželem pro magazín Hola! USA a oznámili tak světu svou radostnou zprávu. Longorii těsně před porodem postihla smutná událost, když ji po patnácti letech zemřel její milovaný pejsek Jinxy. „Přišel den, kterého jsem se bála. Jinxy mi umřel v náručí u veterináře. Měl mrtvici a už se z ní nedostal," napsala Eva na Instagramu.„Byl moje miminko ještě před tím, než přišlo to v mém bříšku," dodala na rozloučenou se svým mazlíčkem.

Brzy na to, ale přišla radostná zpráva a dojetí, jelikož se představitelka Gabrielle ze Zoufalých manželek konečně dočkala miminka, které ji přineslo až třetí manželství! Za sebou má už dva rozvody, a teprve třetí manželství z roku 2016 jí vyšlo a na svět přivedla své vymodlené dítě.

Témata: Eva Longoria USA