Šokující zpověď muže s největším mužstvím na světě! Chodí ke mě oscaroví režiséři, herci i herečky!

Jonah Falcon

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2018 16:54

Sedmačtyřicetiletý americký herec Jonah Falcon tvrdí, že má největší přirození na světě. Hollywoodské celebrity se proto údajně perou o možnost strávit s ním noc, a jelikož je bisexuál, dokáže vyhovět oběma stranám. V soukromém životě ale moc úspěchů neslaví.

Falcon má údajně nejdelší úd na světě. V ochablém stavu měří 24 centimetrů, při erekci skoro 35 centimetrů. Na tloušťku má údajně více než 20 centimetrů.

Jeho "výbavu" podle jeho slov milují hlavně hollywoodské celebrity. Měl jich už několik a potěšení dopřál jak mužům, tak ženám. "Byli mezi nimi i oscaroví režiséři, herci i herečky. Ale jména neprozradím," uvedl pro news.com.au.

Ačkoliv je on sám herec, se svou kariérou spokojen není. Ve filmech totiž dostává jen malé role a prý se právě kvůli monstrózní velikosti své chlouby nedokáže prosadit v USA.

Zatím mu musí stačit pouze úspěch v průmyslu točícím se kolem filmů pro dospělé. Tam si herečky údajně jeho fyzické dispozice velmi pochvalují.

Jeho úd je větší než zápěstí dospělého muže, což ale dělá problémy zejména jeho partnerkám v soukromém životě. V rozhovoru pro The Sun se před více než deseti lety svěřil, že díky velikosti jej lidé mají spíše za hračku na jednu noc, než milence.

Tehdy si také postěžoval, že mu lidé víc koukají na kalhoty než do očí a že díky velikosti má problém najít si partnerku. 

Témata: Jonah Falcon