Zemřel americký rapper Takeoff (†28), někdo jej v Houstonu zastřelil

Takeoff má na instagramovém profilu i fotku z Česka.

Autor: stars24.cz, ČTK

1. listopadu 2022 15:10

Americký rapper Takeoff z kapely Migos zemřel, zastřelil ho dnes zatím neznámý pachatel v bowlingovém centru v Houstonu při hře kostek. Na místě byl osmadvacetiletý rapper s ostatními členy své kapely na soukromé party. O incidentu informovala agentura AP.

Takeoff (vlastním jménem Kirshnik Khari Ball) byl na místě prohlášen za mrtvého v půl třetí ráno houstonského času (8:30 SEČ). Zatím neznámý útočník postřelil v budově bowlingového centra i další dva lidi, kteří byli převezeni do nemocnice.

Takeoff se narodil v americké Georgii v roce 1994. Se svým strýcem a bratrancem, s přezdívkami Quavo a Offset, založili kapelu Polo Club. V roce 2011 vydali debutové album Juug Season už pod jménem Migos, píše list The Guardian. Prvním mainstreamovým hitem rapového tria byla skladba Versace z roku 2013.

Houstonský policejní mluvčí John Cannon novinářům po střelbě v bowlingovém centru odmítl sdělit identitu zastřeleného do doby, než bude o úmrtí informována jeho rodina. Americká média již nicméně oběť identifikovala jako Takeoffa.

Témata: Takeoff (rapper) úmrtí