Hvězdná přehlídka celebrit na Formuli 1 v Austinu!

Ed Sheeran 5

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

24. října 2022 19:51 | Aktualizováno: 24. října 2022 21:38

O víkendu se jela v americkém Austinu, hlavním městě státu Texas, Velká cena Formule1. Během celého závodního víkendu jsme mohli v paddocku a garážích týmů F1 vidět mnoho známých hvězd Hollywoodu.

Už od pátku se na okruhu pohyboval herec Brad Pitt a společnost mu dělal také producent Jerry Bruckheimer. Společně s Lewisem Hamiltonem, jezdcem Marcedesu, připravují nový film z prostředí F1. 

Dále se ukázal Scott East Wood alias filmový Kapitán Amerika ze série Marvel. Objevil se i Edd Sheeran, který měl na okruhu v sobotu večer po kvalifikaci veliký koncert, nebo také generální ředitel Applu Tim Cook. Ten dostal tu čest odmávat cíl závodu. 

Závody Formule 1 vždy bývají velmi speciálním svátkem a během závodních víkendů v průběhu celého roku je navštíví mnoho slavných osobností a hostů. Na britském Silverstonu byl třeba herec Tom Cruise, který je veliký milovník F1 a samozřejmě všech druhů adrenalinu. Na Velké ceně Itálie se také zastavil herec Sylvester Stallone, který navštívil domácí stáj Ferrari.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone)

Témata: Formule 1