Taylor Swift překvapily kritiky! Nenabídla ale žádné hity!

Taylor Swift

Autor: ČTK

22. října 2022 14:38

Americká zpěvačka Taylor Swiftová vydala své desáté původní studiové album. Deska s názvem Midnights (Půlnoci) sklidila nadšené recenze kritiků, podle některých ale postrádá potenciální rádiové hity.

Mnozí se také shodují, že v porovnání se zpěvaččinou starší tvorbou jsou její nové písně poněkud temnější. Swiftová v minulosti album popsala jako příběh "13 bezesných nocí", které v průběhu života zažila.

Britské deníky The Guardian a Independent albu daly pět hvězdiček. Podle The Guardianu je Midnights "skvělá, vyrovnaná a vyzrálá deska" plná fantastických písní. Někteří recenzenti si ale stěžovali na nedostatek potenciálních hitů, podle Evening Standard album zcela postrádá "pecky".

Recenze v časopise Rolling Stone podotýká, že se Swiftová zlepšila, k čemuž zřejmě přispěl fakt, že začala znovu nahrávat svá předchozí alba. "Je zřejmé, že návrat do minulosti v jejím psaní textů písní odemkl něco skvělého a svěžího," uvedla recenzentka. Podle listu The Washington Post skladba "Anti-Hero", která je oficiálním hlavním singlem alba a ke které byl vytvořen videoklip, vystihuje zpěvaččiny "nejhlubší nejistoty".

Témata: Taylor Swift