Tohle přehnal? Robbie Williams poslal miliardu lidí do p*dele!

Robbie Williams a jeho neslušné gesto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. června 2018 21:45

Hlavní hudební hvězdou zahajovacího ceremoniálu fotbalového mistrovství světa v Rusku byl populární britský zpěvák Robbie Williams. Nikdo ale nečekal, jak se nakonec celé vystoupení zvrtne.

Ještě před zahajovacím ceremoniálem se zpěvák nechal slyšet, že je nadšený, že na něj čeká tak výjimečné vystoupení. "V kariéře jsem toho zažil hodně, ale zahájit mistrovství světa na stadionu pro 80 tisíc lidí a před zraky milionů fanoušků u obrazovek, to je dětský sen," citují Williamse oficiální stránky FIFA.

Zpěvák následně všechny pozval na "nezapomenutelnou show." A jak se ukázalo, mnoho lidí na ni opravdu nezapomene. Konkrétně jedna miliarda, tolik lidí totiž podle webu Daily Mail sledovalo zahajovací přenos. 

Zpěvák nejprve zazpíval svůj hit "Let me entertain you" a poté přednesl duet s ruskou operní zpěvačkou Aidou Garifullinovou v písni "Angels". Poté, co odzpíval i třetí píseň, ale udělal něco, co nikdo nečekal.

Zpěvák na kameru všem lidem sledující jeho vystoupení ukázal zdvižený prostředníček. Tímto gestem, které v angličtině vyjadřuje urážku "f*ck you" je tak poslal do...patřičných míst. A nikdo nechápe proč.

Internet okamžitě zaplavila lavina kritických příspěvků, které toto gesto odsuzují. Zpěvák si tak po povedeném vystoupení proti sobě poštval velkou spoustu lidí.

Témata: Robbie Williams