Habera dál odkrývá zákulisí SuperStar! Opět promluvil!

Pavol Habera

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. června 2018 17:02

Pavol Habera nedávno poměrně drsně okomentoval poslední ročník soutěže SuperStar. Nyní se ale nečekaně vyjádřil i ke svým kolegům. Co si o nich myslí?

Habera se vyjádřil ke svým kolegům z poroty Kataríně Knechtové, Matěji Ruppertovi a Benu Cristovaovi. Na rozdíl od svého předchozího vyjádření je ale nekritizoval, nýbrž pochválil.

"My čtyři jsme si byli v tomto projektu nejblíže. Jste skvělí hudebníci a neskutečně pokorní a zábavní lidé. Každý jsme jiný, každý z nás dělá hudbu úplně jinak a já k vám cítím respekt. Bylo mi ctí s vámi několik týdnů pracovat, smát se, hádat se a blíže vás poznat. Odteď se na vás budu dívat nejen jako na kolegy, ale hlavně jako na své přátele," uvedl.

Habera už dříve uvedl, že letošní ročník SuperStar byl zvláštní. "Měl jsem z něj obavy, ale navzdory snahám některých vrchních šéfů jedné televize udělat z této soutěže levnou reality show postavenou na smutných a tragických životních příbězích většiny soutěžících, to nakonec dopadlo tak, jak mělo," šokoval.

"OK. Jsem velmi rád, že se pomohlo Lackovi (Pošta), ale posláním SuperStar je hlavně najít a ukázat lidi, kteří mají talent zpívat, říct jim, že jsou dobří a klidně se zpěvem mohou živit a přitom se v tomto programu i pobavit. Nic více, nic méně. Plakat a smutnit můžeme při jiných programech v nabídce všech televizí, na našem území je jejich dostatečné množství. Už jsem měl dokonce občas pocit, že když měl soutěžící milující a fungující rodinu, tak to bylo špatně a pro telku nezajímavé. WTF?" pokračuje Habera.

SuperStar je ale podle něj přesto dobře vymyšlený projekt. "I když jeden můj kolega a kamarád tvrdí, že jen ten zpěvák, který si písničku i sám složí, má šanci se prosadit, a proto jsou takové soutěže úplně zbytečné. Ivane nesouhlasím !! Celine Dion nebo Karel Gott si skládají písničky? A tisíce dalších "jen" zpěváků? Ne, i oni jsou jen interpreti, tak jako soutěžící v talentové soutěžích a jsou úspěšní, protože jim někdo napsal dobrou věc," popsal dále Habera.

Témata: Pavol Habera Superstar