Šok v Praze! Osbourneovi předskakoval Johny Depp a Alice Cooper

Johnny Depp a The Hollywood Vampires 5

Autor: ČTK, stars24.cz

13. června 2018 21:13

Vystoupení hlavní hvězdy Ozzyho Osbournea v pražských Letňanech dnes předcházel koncert formace Hollywood Vampires, kterou mimo jiné tvoří herec Johny Depp, zpěvák Alice Cooper nebo kytarista Aerosmith Joe Perry.

Téměř zaplněnému areálu zahráli rockovou klasiku od AC/DC, Doors, Davida Bowieho nebo Motörhead.

Příspěvek sdílený Johnny Depp (@johnnydepp_actor), Čen 12, 2018 v 3:40 PDT

Hollywood Vampires vznikli před třemi lety a hrají rockovou hudbu ze 70. let. Slavný "Pirát z Karibiku" zahrál na kytaru, ale také spolu s Cooperem několik písní zpíval, mimo jiné Bowieho Heroes. Skupina dále hrála hity jako Ace of Spades (Motörhead), Break on Through (Doors), Sweet Emotions (Aerosmith) nebo The Jack (AC/DC).

Kapela spustila zhruba hodinový set krátce po 19:00, předcházela jí vystoupení španělských Lords of Black a zpěváka amerických Korn Jonathana Davise. Areál v Letňanech se otevřel po 16:00, u vstupu se tvořily fronty lidí kvůli vstupní kontrole a navlékání kontrolních pásek.

Hlavní hvězda Osbourne by měl vystoupit okolo 21:00. Turné Farewell World Tour označují pořadatelé jako poslední, ale pravděpodobně se protáhne až do roku 2020. Devětašedesátiletý Osbourne slaví na turné 50. výročí své umělecké dráhy jako sólový umělec i jako zpěvák skupiny Black Sabbath, která byla založena v roce 1968.

Pražský magistrát kvůli koncertu uzavřel až do půlnoci některé ulice v Praze 18 a 19. Zákaz vjezdu je do ulic Jilemnická, Hůlkova, Křivoklátská, Tupolevova, Toužimská, Semilská, Ivančická, Ašská, Kramolínská, NN303, Beladova, Dětenická, Vrchlabská, Slovačíkova, Krnská a Žacléřská. Dopravní podnik posílil metro na trase C a po skončení koncertu zvýší počet souprav i na ostatních linkách.

Témata: ozzy osbourne Johnny Depp The Hollywood Vampires