Zákulisí SuperStar odhaleno! Habera se tvrdě pustil do produkce, tohle se televizím líbit nebude!

Pavol Habera

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. června 2018 17:02

Pavol Habera byl jako porotce v soutěži SuperStar vždy považován za toho "zlého". Možná právě proto jej producenti tak rádi obsazovali do dalších a dalších ročníků. S tím je ale možná nyní konec. Hudebník totiž na sociální síti prozradil, co se celou show stojí,

"Tento ročník SuperStar byl zvláštní. Měl jsem z něj obavy, ale navzdory snahám některých vrchních šéfů jedné televize udělat z této soutěže levnou reality show postavenou na smutných a tragických životních příbězích většiny soutěžících, to nakonec dopadlo tak, jak mělo," šokoval hned v úvodu.

"OK. Jsem velmi rád, že se pomohlo Lackovi (Pošta), ale posláním SuperStar je hlavně najít a ukázat lidi, kteří mají talent zpívat, říct jim, že jsou dobří a klidně se zpěvem mohou živit a přitom se v tomto programu i pobavit. Nic více, nic méně. Plakat a smutnit můžeme při jiných programech v nabídce všech televizí, na našem území je jejich dostatečné množství. Už jsem měl dokonce občas pocit, že když měl soutěžící milující a fungující rodinu, tak to bylo špatně a pro telku nezajímavé. WTF?" pokračuje Habera.

SuperStar je ale podle něj přesto dobře vymyšlený projekt. "I když jeden můj kolega a kamarád tvrdí, že jen ten zpěvák, který si písničku i sám složí, má šanci se prosadit, a proto jsou takové soutěže úplně zbytečné. Ivane nesouhlasím !! Celine Dion nebo Karel Gott si skládají písničky? A tisíce dalších "jen" zpěváků? Ne, i oni jsou jen interpreti, tak jako soutěžící v talentové soutěžích a jsou úspěšní, protože jim někdo napsal dobrou věc," popisuje dále Habera.

"Každý ročník najdeme par skvělých interpretů. Mnoho z nich upadlo do zapomnění, ale mnoho se také prosadilo - protože měli štěstí na dobrého autora, který jim napsal dobrou písničku. Potkal jsem mnoho dnes už mých kolegů zpěvák, kteří prošli přes naši soutěž a bez jakýchkoliv mindráků se mi přiznali, že kdybychom je tehdy nepustili dál, tak by dnes možná nedělali to, co je tak strašně baví - živí se zpěvem !! Ale jsou i tací (a celkem úspěšní), kteří se stydí, že v této soutěži byli a nedochází jim, že to naše 'Ano' v takové soutěži odchýlilo jejich životní cestu úplně jiným směrem a ovlivnilo jejich umělecky i soukromý život. Já tvrdím, že je to zavede dokonce i k úplně jinému manželovi a k ​​dětem, než to měli povodně předurčené," míní Habera.

Závěrem popřál zpěvákům a vítězům úspěšnou kariéru a pěkný soukromý život! "Držím palce, abyste našli skvěle písničky i úžasné manžely a měli nádherné a zdravé děti!" uzavřel Habera.

Témata: Pavol Habera Superstar