David Beckham se loučí s královnou: Tímhle překvapil celou Británii!

David Beckham, anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. září 2022 9:59

Britové nábožně vzhlížejí k některým členům královské rodiny, ale také například k mnohým fotbalistům. Proč si možná nyní váží legendárního Davida Beckhama ještě o něco více?

Beckham patří k opravdovým anglickým fotbalovým ikonám, válel za reprezentaci a na klubové úrovni za Manchester United nebo Real Madrid. Včera se ovšem zařadil mezi běžné smrtelníky.

Novinář televizní stanice ITV Chris Ship na twitteru informoval, že se slavný fotbalista ve dvě hodiny v noci postavil do fronty lidí, kteří v Londýně čekali na možnost se rozloučit se zesnulou královnou Alžbětou II.

So David Beckham tells us he joined the queue at 2am and it’s now 2pm. #QueueForTheQueen pic.twitter.com/0acEndlaR9

— Chris Ship (@chrisshipitv) September 16, 2022

Beckham měl na sobě černý oblek a uvedl, že se přišel poklonit královně. Ve frontě nakonec strávil 13 hodin, nejen britská média mu pochopitelně věnovala velkou pozornost.

Přístup do fronty vedoucí k budově parlamentu v centru britské metropole byl v pátek přerušen. Vláda se obrátila na truchlící s prosbou, aby se nepokoušeli do fronty dostat přinejmenším do dnešního poledne, kdy má být opět otevřena.

Témata: David Beckham Královna Alžběta II.