Král Karel III. se odkopal? Tohle mu pije krev!

Král Charles III.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2022 9:19

Nový britský král Karel III. je už téměř týden pod neustálým drobnohledem, často ho přitom snímají kamery. Není proto divu, že panovníkovi občas něco ujede.

Karel III. v úterý zavítal do Severního Irska, kde je oficiální královskou rezidencí hrad Hillsborough. A právě tam vznikly záběry, které zaujaly mnoho lidí na sociálních sítích.

Panovník musel podepsat určitou listinu, přičemž měl nejprve problém vzpomenout si na správné datum. Výbuch vzteku u něj způsobilo vytékající pero, od kterého se zašpinil. 

"I can't bear this bloody thing!": King Charles' signing ceremony at Northern Ireland's Hillsborough Castle made one thing clear – even royalty can't escape the frustration of an inadequate pen. pic.twitter.com/nzygNTLslX

— CBS News (@CBSNews) September 13, 2022

"Tohle nesnáším. Nesnáším tuhle zatracenou věc," říká nový britský král na videu, které na twitteru zveřejnila například americká televize CBS.

Frustraci u Karla III. je možné pochopit, stresových situací je v posledních dnech mnoho. Syn zesnulé královny Alžběty II. se teprve sžívá s novými povinnostmi. 

Témata: Král Charles III. (Karel III.)