Freddie Mercury: Vzpomínat se na něj bude od čtvrtka i v Praze!

Freddie Mercury během Live Aid 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. srpna 2022 21:38

Hard Rock Cafe Praha se jako každý rok zúčastní celosvětové akce s názvem Freddie For A Week, jenž je poctou slavné hudební legendě Freddiemu Mercurymu. Od smrti zpěváka skupiny Queen uplynulo loni na podzim 30 let.

Akce bude probíhat od 1. 9. do 7. 9. 2022 a během tohoto týdne bude v HRC k dostání speciální drink Killer Queen nebo charitativní merch, z jehož prodeje půjde část zisku na nadaci Mercury Phoenix Trust založenou několika členy kapely QUEEN na boj s AIDS a HIV.

Vrcholem týdne pak bude pondělí 5. září, den Mercuryho nedožitých 76. narozenin, kdy v Hard Rocku zahraje od 21:30 do 1:00 hodin DJ hudební set kapely Queen, na místě bude po celý den k dispozici taky fotokoutek s tematickými rekvizitami. Od 1. do 7. září barmani hostům umíchají speciální drink Killer Queen z mandarinkové vodky, ananasového džusu, spritu a koření. V Rock Shopu budou v prodeji trička a piny s podobiznou Freddieho Mercuryho.

Patnáct procent z prodeje charitativního merche poputuje na organizaci Mercury Phoenix Trust, která od roku 1992 bojuje proti HIV / AIDS po celém světě.

Témata: Freddie Mercury