Rána pro fanoušky Beverly Hills 90210: Úmrtí dvou herců během deseti dní!

Denise Dowse (vpravo)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. srpna 2022 16:42

Svět obletěly v posledních dnech dvě tragické zprávy. Zemřela totiž herečka Denise Dowse, známá z populárního seriálu Beverly Hills 90210. Přesně o deset dní později přišla další rána pro fanoušky, zemřel i herec Joe E. Tata.

Denise Dowse, která si zahrála ve filmech Hvězdná pěchota, Requiem za sen či v seriálech Beverly Hills 90210, kde hrála zástupkyni ředitele střední školy Yvonne Teasleyovou, zemřela ve věku 64 let.

Zpráva o úmrtí přišla jen pár dnů poté, co byla Denise hospitalizovaná s meningitidou a skončila v kómatu. Z něj se už neprobrala. Populární herečka měla spoustu fanoušků, nejen díky seriálu Beverly Hills 90210, ale aniž by se stačili oklepat z její smrti, přišla další rána.

Ve věku 85 let zemřel herec Joe E. Tata, který ztvárnil majitele restaurace Peach Pit, Nata. Herec od roku 2014 trpěl Alzheimerovou chorobou, co bylo příčinou jeho smrti ale známo není.

Na oba herce zavzpomínal jejich kolega Ian Ziering, který ztvárnil Steva Sanderse. "Za posledních pár měsíců jsme ztratili Jessicu Klein, jednu z nejplodnějších scenáristek a producentek seriálu '90210', Denise Dowse, která hrála paní Teasleyovou, a teď musím s velkým smutkem říci, že Joe E. Tata zemřel," napsal.

"Byl to jeden z nejšťastnějších lidí, s jakými jsem kdy pracoval, byl stejně štědrý ve své moudrosti jako ve své laskavosti. Příběhy z minulosti, o které se s námi dělil, neuvěřitelné zážitky ze zábavního průmyslu, kterých byl součástí, nás všechny zaujaly. Možná byl jen v pozadí mnoha scén, ale byl vedoucí silou, zejména pro nás kluky, jak si vážit daru, kterým seriál 90210 byl," dodal.

Témata: seriál Beverly Hills 90210 Denise Dowse