Britney Spears se po šesti letech vrací k hudbě! Vydala novou píseň!

Britney Spears 3

Autor: ČTK

26. srpna 2022 20:33

Americká zpěvačka Britney Spears se dnes vrátila na hudební scénu, když vydala duet s Eltonem Johnem, který je jejím prvním, nově nahraným materiálem po šesti letech.

Čtyřicetiletá interpretka hitů Toxic či Womanizer nazpívala skladbu Hold Me Closer, taneční předělávku písně Eltona Johna Tiny Dancer z roku 1971.

"Tak jo, tohle je moje první písnička po šesti letech. Je zatraceně super, že zpívám s jedním z největších klasiků naší doby," napsala Britney Spearsová tento týden na twitteru. "Jsem z toho celá pryč... je to pro mě velká věc!!!" dodala.

Americký soud v listopadu loňského roku na její žádost ukončil po téměř 14 letech opatrovnictví jejího otce, do kterého se dostala kvůli dřívějším psychickým problémům.

Její otec Jamie Spears, který v roce 2008 o opatrovnictví své dcery požádal, uvedl, že jeho jediným cílem bylo dceři pomoci obnovit její kariéru poté, co se v roce 2007 psychicky zhroutila, a že vždy jednal v jejím nejlepším zájmu. S tím ovšem nesouhlasili fanoušci, kteří soud provázeli kampaní pod heslem "osvoboďte Britney".

Začátkem tohoto týdne Elton John novou verzi písně zazpíval v restauraci na jihu Francie. "Jsem naprosto nadšený, že jsem měl možnost spolupracovat s Britney Spearsovou," řekl. "Ona je skutečně ikona, jedna z největších popových hvězd všech dob, a na této desce zní úžasně. Mám ji moc rád a jsem nadšený z toho, co jsme společně vytvořili," dodal.

Témata: Britney Spears