Sylvester Stallone SE ROZVÁDÍ! Důvod, proč manželství krachuje, odhalen!

Sylvester Stallone 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. srpna 2022 20:10

Potvrzeno! Spekulace, které se objevily v některých médiích a o nichž stars24.cz informoval v úterý, se ukázaly jako pravdivá. Slavný herec Sylvester Stallone a jeho žena Jennifer Flavin se rozvádí.

Spekulace se vyrojily poté, co si slavný herec nechal přetetovat na pravém rameni podobiznu své nádherné polovičky. Kresbu si nechal předělat a namísto manželky Jennifer tam dnes má vytetovaného svého psa Butkuse, který s ním účinkoval v některých filmech. 

Mluvčí Stallona ještě v týdnu tvrdil, že je mezi manželi vše v pořádku. Uvedl, že herec chtěl obnovit své tetování, ale bylo neopravitelné a tak se muselo předělat. Dodala také, že spolu manželé dokonce natáčí vlastní reality show. Jak se ale nakonec ukázalo, tak pár jde skutečně od sebe.

"S lítostí oznamuji, že po 25 letech manželství jsem požádala o rozvod se svým manželem Sylvesterem Stallonem. I když už nebudeme manželé, vždy si budu vážit více než 30letého vztahu, který jsme sdíleli, a vím, že jsme oba oddaní našim krásným dcerám," řekla hercova manželka časopisu People.

Jennifer ostatně na neshody v manželství sama upozornila, když nedávno sdílela na Instagramu příspěvek, kde se vyfotila se svými třemi dcerami. "Tyhle dívky jsou moje priorita. Na ničem jiném nezáleží. My čtyři navždy," napsala k fotografii záhadně. Teď už je jasné proč.

Co přesně je důvodem rozvodu ani jeden z manželů oficiálně nepřiznal. Stallone pouze médiím vzkázal, že důvodem konce vztahu nejsou hádky o psa, jak se někteří domnívají. "Jednoduše jsme šli každý jiným směrem v našich životech. Mám k Jennifer ten největší respekt. Vždy ji budu milovat. Je to úžasná žena," prohlásil.

Podle dokumentů, které získal Closer Weekly, ale Jennifer na svého manžela pohlíží zřejmě trochu jinak. Důvodem rozvodu má být fakt, že už zřejmě nemohla dál unést jeho životní styl. Herec podle své ženy extrémně utrácí, což má negativní dopad na jejich rodinný rozpočet.

Jennifer proto přišla s požadavkem, aby v rámci řízení o majetku došlo k jeho nerovnoměrnému rozdělení v její prospěch. Chtěla by si z manželství kvůli Stallonovu nezřízenému rozhazování odnést více peněz, než kolik by měl dostat on.

Navrhuje také, aby měl herec zakázáno prodávat, převádět, přidělovat, či jinak disponovat jakýmkoliv majetkem po dobu trvání rozvodového řízení. Dokumenty, kterými disponuje Daily Mail, pak odhalují, že Jennifer podala žádost o rozvod v pátek v Palm Beach County na Floridě s tím, že Stallone před ní jejich společný majetek dokonce ukryl.

Témata: Sylvester Stallone