Will Smith si fackou na Oscarech zadělal na pořádný problém! Lidé mu to nezapomenou

Předávání Oscarů se ani letos neobešlo bez trapasu, o který se postarali moderátor Chris Rock nejapným vtipem a herec Will Smith nepřiměřenou reakcí na něj. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. srpna 2022 19:00

Ačkoliv patří herec Will Smith k jedné z nejslavnějších tváří Hollywoodu, velmi rychle ztratil na popularitě. Podle časopisu Variety si po facce, kterou na předávání Oscarů uštědřil Chrisi Rockovi, výrazně pohoršil, a je nejméně oblíbený od doby, kdy se začal objevovat v amerických trhácích.

Podle dat, která má magazín k dispozici, si Smith po facce výrazně pohoršil. Ačkoliv dlouhodobě patřil mezi desítku nejpopulárnějších herců, v červencové anketě spadl na 24. místo z celkového počtu 39 "áčkových" herců.

Podle serveru tak herec incidentem ublížil nejen své reputaci, ale dost možná i kariéře. Producenty totiž podobné průzkumy veřejného mínění zajímají, díky nim odhadují, jak bude film úspěšný a jak se mu bude dařit v kinech.

Smithův propad se tak může nepříjemně promítnout do jeho dalších rolí, už jen proto, že od události uplynuly čtyři měsíce, a jeho popularita se nijak nezvyšuje.

Herec si podle průzkumu pohoršil především u ženského publika, které ho hodnotí více negativně. Sám navíc vyjma omluvy, kterou zveřejnil, zachovává od té doby mlčenlivost. Ani to mu na popularitě zřejmě nepřidává.

Témata: Will Smith