Sylvester Stallone a krach manželství? Na internet se dostaly záhadné vzkazy!

Sylvester Stallone a jeho holky 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2022 10:44

Ačkoliv hollywoodský herec Sylvester Stallone a jeho žena Jennifer Flavin tvoří pár už čtvrt století, v poslední době se dle náznaků zdá, že vše nefunguje jak má. Krachuje snad slavnému představiteli Ramba a Rockyho manželství?

Podle serveru Daily Mail na to poukazuje hned několik faktorů. Upozornil například, že slavný herec měl roky na pravém rameni vytetovanou podobiznu své nádherné polovičky.

Nyní si ale kresbu nechal předělat. Namísto manželky Jennifer tam dnes má vytetovaného svého psa Butkuse, který s ním účinkoval v některých filmech. Ať už k tomu měl herec jakékoliv důvody, i náznaky ze strany jeho ženy ukazují, že vše není zřejmě v pořádku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone)

Jennifer totiž nedávno sdílela na Instagramu příspěvek, kde se vyfotila se svými třemi dcerami. "Tyhle dívky jsou moje priorita. Na ničem jiném nezáleží. My čtyři navždy," napsala k fotografii záhadně. 

Aby toho nebylo málo, tak její dcery pod příspěvek napsaly, že je tou nejsilnější ženou na světě. A sama Jennifer dokonce přestala svého manžela na sociálních sítích sledovat.

Mluvčí Stallona ale tvrdí, že je mezi manželi vše v pořádku. Uvedla, že herec chtěl obnovit své tetování, ale bylo neopravitelné a tak se muselo předělat. Dodala také, že spolu manželé dokonce natáčí vlastní reality show.

Témata: Sylvester Stallone