Pippa Middleton potvrdila radostnou zprávu! S manželem čekají miminko!

Pippa Middleton 10

Autor: Lelková, stars24.cz

8. června 2018 11:33

Těhotenství sestry vévodkyně Kate bylo již několik týdnů evidentní, avšak Pippa (34) o něm až doteď mlčela. S manželem Jamesem Matthewsem prohlásila, že už má za sebou první trimestr a netrpěla ranní nemocí, jako její sestra Kate.

„Jsem vděčná, že jsem uplynulých 12 týdnů neměla žádné komplikace, takže jsem se mohla bez omezení věnovat sportovním aktivitám. Ale kdo ví, co mě čeká v nadcházejících týdnech,“ napsala Middleton pro časopis Waitrose Weekend. „To znamená, že jsem schopná normálně fungovat.“

Pippa časopisu věnovala své triky na těhotenské cvičení, respektive jak přizpůsobila své cvičební rutiny jejímu stavu. „Jelikož je to mé první těhotenství, měla jsem mnoho otázek ohledně cvičení, u kterých mám pocit, že jsou stále bez odpovědi,“ přiznala Pippa. Poté co provedla nějaký výzkum, začala cvičit třikrát až čtyřikrát týdně po dobu 45 minut. „Je to obzvlášť těžké v prvních měsících, kdy opravdu nechcete sdílet zprávy se všemi, dokonce ani se svým instruktorem.“ Prozradila britskému deníku.

O těhotenství Pippy se spekulovalo už v dubnu, kdy Kate porodila třetího potomka Louise. Vévodkyně z Cambridge tak může své mladší sestře, která čeká první dítě, udělit spoustu přínosných rad.

Témata: Pippa Middleton Kate Middleton těhotenství