Těhotenství Rytmusovy přítelkyně? Jasmina Alagič promluvila!

Jasmina Alagič na fotce, která rozvířila vody internetu 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2018 15:59

Česká i slovenská média už několikátým dnem spekulují o tom, jestli je nová přítelkyně Patrika Vrbovského alias Rytmuse těhotná. Jasmina Alagič se proto rozhodla prolomit mlčení a promluvit!

Moderátorku SuperStar ještě před pár měsíci nikdo neznal, nyní je to žhavá hvězda bulváru, na kterou se zaměřuje objektiv nejednoho fotografa.

Svou měrou k tomu přispělo, že se rapper Rytmus rozešel s Darou Rolins a začal chodit s tuto slovenskou kráskou. Tím ale vyvstaly spekulace, co za rozchodem stálo a jestli to náhodou nebyla nemožnost zplodit dítě, po kterém Rytmus údajně touží.

O to více se pozornost opět zaměřila na Jasminu a její postavu. Podle některých se jí dokonce už formuje bříško, což se ukázalo během posledního televizního přenosu.

Moderátorka ale tvrdí, že vše je jinak. "Jsou dny v měsíci, kdy prostě máte větší bříško, nebo jak ho někdo nazval, "tlusté břicho" Všechny ženy mi jistě rozumí, co tím myslím," uvedla na Instagramu.

Ve vyvracení spekulací následně pokračovala: "Já si ale chtěla tyto nádherné šaty od @michaelaluptakovadesign obléct. A boty s průsvitným ramínky od @topankovo jsou úplná topka pro mě," dodala.

Témata: Jasmina Alagič