Ariana Grande šokuje! Kvůli teroristickému útoku trpí vážnou nemocí!

Ariana Grande

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2018 11:53

Americká zpěvačka Ariana Grandeová rok po teroristickém útoku, který se odehrál na jejím koncertě v květnu 2017 v anglickém Manchesteru, přiznala vážnou nemoc! Útok v ní vyvolal vážné duševní problémy!

Ariana Grande se poprvé svěřila, že kvůli teroristickému útoku v Manchester Arena trpí posttraumatickou stresovou poruchou! 

Popová hvězda pro britský magazín Vogue uvedla, že nikdy nebude schopna mluvit o útoku bez pláče. Zároveň přiznává, že se jí o této nemoci jen těžko mluví, protože si uvědomuje, kolik lidí při útoku utrpělo "obrovskou ztrátu".

"Znám ty rodiny i své fanoušky a všichni tam také zažili otřesnou zkušenost. Čas je nejsilnější. A cítím, že bych o svých zkušenostech ani mluvit neměla. Neměla bych říkat vůbec nic. Nemyslím si, že budu někdy vědět, jak o tom mluvit a neplakat," dodala.

Fanoušci na jejím koncertě 22. května minulého roku byli zaměřeni na sebevražedného atentátníka, který odpálil výbušné zařízení ve foyer v aréně a zabili 22 lidí.

K sebevražednému atentátu došlo po koncertu americké zpěvačky ArianyGrandeové. Ve foyeru haly se odpálil 22letý Brit libyjského původu Salman Abedi. Po explozi zemřelo kromě atentátníka 22 lidí, z nichž polovina byly děti. Nejmladší oběti, Saffie Roussosové, bylo osm let.

Přes sto lidí bylo během útoku zraněno. K akci se přihlásila teroristická organizace Islámský stát a dodnes jde o jeden z nejhorších útoků na území Británie.

Témata: Ariana Grande výbuch v aréně v Manchesteru (23. května 2017)