Šok! Lhal celému národu? Miláček Čechů a Slováků pošťák Lacko přiznal pravdu!

Ladislav Angyal alias Lacko

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. června 2018 13:10

Slovák Ladislav Angyal byl v posledním ročníku SuperStar opravdovou hvězdou. Pro jeho hit Pošta, ale i pro dobrou a srdečnou povahu ho oba národy milovaly, a šokoval je svým životním příběhem. Nyní ale své fanoušky dorazil úplně, když přiznal, že neříkal ve všem pravdu.

Ladislav "Lacko" Angyal (17) se proslavil svým hitem Pošta a těžkým životním příběhem, který čítá život na ubytovně s těžce nemocnou maminkou, avšak bez otce alkoholika.

Otřesné životní podmínky a dojemný příběh donutil diváky se nad ním slitovat. Složili se na zhruba jeden a půl milionu korun, se kterými měl Lacko začít nový život. A podpory se nedočkal jen od nich, ale i od jiných celebrit. Například Leoš Mareš mu za krátké vystoupení během jeho koncertu vyplatil královský honorář.

Na sociálních sítích ale nyní prozradil, že jeho život je ve skutečnosti jiný, než jak jej prezentoval v televizi. V ní tvrdil, že žije se svou nemocnou maminkou na ubytovně. Teď ale přiznal, že se s ní žít nedá.

"Kolikrát mě bila, teď se u ní objevil problém s alkoholem. Jsem raději bez ní než s ní. Teoreticky vlastně žádnou matku nemám. Je líná a nestará se o mě ani o sebe, jen před každým hraje chudinku. Já ji jako matku neberu už dlouho a jsem rozhodnutý dát ji do ústavu pro tělesně postižené, kde se o ni postarají,“ šokoval Lacko.

Tvrdí, že jí má rád, ale je to s ní složité. "Má zvláštní povahu. Když něco není podle ní, podává trestní oznámení. Žádnou povahou se ale nedá vysvětlit, že se nestará o vlastního syna,“ dodal.

Proč ale divákům lhal? Neprozradil ani to, proč se rozhodl vyjít na s pravdou ven až poté, co inkasoval tak velkou sumu peněz.

Témata: Ladislav Angyal alias Lacko