Tom Jones: Zkolaboval těsně před koncertem?!

Tom Jones

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. července 2022 21:33

Slavný britský zpěvák Tom Jones musel na poslední chvíli odložit svůj koncert. Krátce před ním se mu totiž udělalo zle. Podle prvotních informací měl zkolabovat, což on sám popírá.

Ačkoliv oslavil už dvaaosmdesáté narozeniny, je autor slavného hitu "Sexbomb" stále aktivní. Momentálně objíždí Evropu v rámci svého turné Surrounded By Time.

V úterý měl vystoupit v Budapešti, jeho koncert byl ale jen několik desítek minut před začátkem zrušen. Jones totiž údajně zkolaboval. 

Podle prvotních informací měli na místě zasahovat záchranáři a sanitka ho odvezla do nemocnice. Sám zpěvák nepopírá zdravotní problémy, ke kolapsu ale prý nedošlo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sir Tom Jones (@realsirtomjones)

"Ahoj všem. Minulou noc jsem cestoval z Británie do Budapešti a ráno jsem se vzbudil s bolavým hrdlem. Specialista, který mě prohlížel, řekl, že jde o virovou laryngitidu. Důrazně mi doporučil, abych show odložil," napsal Jones na sociální síti.

"To, že jsem zkolaboval, není pravda. Naneštěstí koncert musel být zrušen na poslední chvíli, což mě samozřejmě velmi mrzí. Nicméně, přesunuli jsme jej na 16. srpna. Ještě jednou děkuji za váš laskavý zájem," dodal zpěvák.

Témata: Tom Jones