Princ Harry si dává na čas. "Noční můra" královské rodiny odložena?!

Princ Harry 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. července 2022 21:37

Oznámení prince Harryho o tom, že napíše své paměti, královskou rodinu nenechalo chladnou. Podle některých expertů se chystaná kniha dokonce stala noční můrou, protože si nikdo z královského paláce nemůže být jistý, co se o sobě dočte. Jak se ale nyní zdá, tak žhavé to zřejmě nebude. Přinejmenším zatím.

Oznámení o sepsání pamětí přišlo v návaznosti na výbušný rozhovor, který princ Harry a Meghan Markle poskytli Oprah. V něm otevřeli tabuizované téma o zacházení se členy královské rodiny a podnítili spekulace, že memoáry budou velmi kritické vůči princi Charlesovi a jeho chování k Meghan.

Nervozita některých členů královské rodiny ale může aspoň prozatím opadnout. Podle serveru Daily Mail totiž kniha zřejmě nevyjde. Tedy alespoň ne letos, jak bylo původně v plánu.

Server tvrdí, že pokud by se skutečně chystalo vydání na letošní rok, byla by publicita kolem knihy už v plném proudu. Absence jakékoliv propagace tak svědčí o tom, že k vydání dojde nejdříve příští rok. 

Jde ale stále o spekulace, oficiálně totiž nedošlo k žádnému formálnímu oznámení o zpoždění knihy. Podle zdroje serveru The Sun ale letos zřejmě skutečně nevyjde.

"Pokud tato kniha vyjde letos, jak bylo původně plánováno, měla by být na marketingovém a propagačním seznamu vydavatele. Pokud není v plánu překvapení nebo nedošlo ke zpoždění," cituje server zasvěcený zdroj.

Témata: Princ Harry Meghan Markle