Tom Hanks bránil svou ženu před fanoušky, jednoho na ulici seřval!

Tom Hanks s manželkou Ritou 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. června 2022 19:25

Ačkoliv se může zdát, že Tom Hanks coby herec umí udržet nervy na uzdě, opak je pravdou. Na ulici nekompromisně seřval jednoho z fanoušků, který málem povalil na zem jeho ženu. Z videí, které kolují na internetu, se ale zdá, že šlo jen o nehodu.

Tom Hanks je znám tím, že své fanoušky neodmítá. Očividně to ale neplatí ve chvíli, kdy je v ohrožení jeho žena. Taková situace nastala ve středu, kdy si s Ritou Wilson vyrazil na večeři do newyorského Midtownu.

Při odchodu je ale obklopila skupina fanoušků, kteří se dožadovali fotky. Jeden z nich ale Ritu málem povalil na zem, načež to už herec nevydržel a seřval ho. "K***a, porazíte moji ženu!" křičel.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený TMZ (@tmz_tv)

Atmosféra rázem zhoustla a fanoušek se herci pokorně omluvil, ten se však naštvaně otočil a odešel za svou ženou do auta. Celé situaci navíc přihlížela ochranka, která z kdo ví jakého důvodu vůbec nezasáhla.

Otázkou zůstává, co přesně se na místě skutečně stalo. Muž, který podle všeho do Rity skutečně narazil, se obratem ohradil, že do něj strčil někdo jiný. To už ale kamera nezachytila. Kdo je tak skutečným strůjcem nepříjemného incidentu zůstává nerozkryto.

Témata: Tom Hanks