Sandra se po covidu vrací do Česka! Oslaví jubileum s Michalem Davidem!

Sandra Cretu v Praze (4. října 2019) 4

Autor: ČTK

22. května 2022 17:49

V Olomouci vystoupí ve čtvrtek německá zpěvačka Sandra. Při návštěvě České republiky zároveň oslaví své šedesátiny. Hudební legenda, jejíž popularita dosáhla vrcholu ve druhé polovině 80. a na počátku 90. let, vystoupí na dvojkoncertu s českým hitmakerem Michalem Davidem.

Naposledy Sandra v Česku vystoupila před třemi lety. Další plánované koncerty byly buď vlivem covidové pandemie zrušeny nebo odloženy na další roky. Olomoucká show bude jediná, na které letos Sandra u nás zazpívá,.

Zpěvačka Sandra Cretu se proslavila hity jako je Everlasting Love, Hiroshima, In the Heat of the Night nebo Maria Magdalena, které dodnes poslouchají miliony fanoušků po celém světě. Šedesátiny oslaví zpěvačka den před koncertem, kdy už bude na cestě do České republiky.

Hlas Sandry Cretu však fanoušci neznají jen z jejích hitů, ale také z písní hudebního projektu Enigma, jejímž zakladatelem je Sandřin manžel, hudebník a producent Michael Cretu. Zpěvačka naposledy vystupovala v České republice v roce 2019 v Lucerně v Praze.

Na dvojkoncertu pod širým nebem vystoupí ve čtrtek také zpěvák, pianista, klávesista a producent Michal David. Na více než hodinovém koncertu do doprovodí kapela Kvatro. Na stejném místě David vystoupil už loni. Podle pořadatelů se návštěvníci akce mohou těšit na velkolepou až tříhodinovou show, na které zazní největší hity 80. a 90. let.

Témata: Sandra Cretu Michal David