Nejen Rihanna. Narození potomka oznámil také Ed Sheeran!

Ed Sheeran 2

Autor: stars24.cz, ČTK

20. května 2022 21:36

Britský písničkář Ed Sheeran a barbadosko-americká zpěvačka Rihanna, oba hvězdy první velikosti v hudební branži, ve čtvrtek oznámili narození potomků. Jedenatřicetiletý Sheeran má druhou dceru, zatímco 34letá Rihanna přivedla na svět chlapečka, který je jejím prvním dítětem.

Ed Sheeran uvedl, že on a jeho žena Cherry Seabornová jsou z přírůstku do rodiny "v sedmém nebi", a zpěvák na své instagramové stránce také zveřejnil fotografii dětských ponožek. "Oba ji velmi milujeme," napsal Sheeran, ale jméno holčičky neprozradil. První dcera, Lyra Antarctica Seabornová Sheeranová, se jim narodila v srpnu 2020.

Rihanna, občanským jménem Robyn Fentyová, už na počátku roku oznámila, že čeká dítě s kontroverzním 33letým rapperem A$AP Rockym, na jaře se nechala dvakrát vyfotografovat s těhotenským bříškem pro módní magazín Vogue a nyní už jsou rodiči. Portál TMZ ve čtvrtek uvedl, že Rihanna chlapečka povila už 13. května v Los Angeles. Jméno dítěte není ani v tomto případě veřejně známé.

Rihanna je také úspěšnou podnikatelkou. Časopis Forbes loni její majetek odhadl na 1,7 miliardy dolarů (téměř 40 miliard korun), což z ní dělá druhou nejbohatší ženu v zábavním průmyslu po americké moderátorce Oprah Winfreyové. Většina jejího jmění pochází z vlastní kosmetické značky.

Témata: Ed Sheeran Rihanna