Amber Heard a Johnny Depp u soudu: Nové důkazy nevypadají dobře!

Herečka Amber Heard 4

Autor: ČTK

18. května 2022 15:06

Právní zástupkyně Johnnyho Deppa Camille Vasquez vytáhla v soudním sporu proti Amber Heard nepříjemný důkaz. V roce 2totiž měla 009 uhodit svou tehdejší přítelkyni Tasyu van Rae.

Heardová několik týdnů po začátku soudního sporu na lavici svědků obvinila svého bývalého manžela Johnnyho Deppa z fyzických a sexuálních útoků, při nichž se podle svých slov obávala o život. Depp a Heardová se vzájemně obviňují z pomluvy a domácího násilí a v soudní síni propírají detaily svého zjevně bouřlivého vztahu.

Heardová a její právní tým se snaží v kauze vykreslit Deppa jako "muže dvou tváří", který se pod vlivem alkoholu a různých drog měnil v žárlivého agresora a násilníka, který si po vystřízlivění svoje činy nepamatuje, nebo za ně odmítá přijmout zodpovědnost.

Depp a jeho tým zase tvrdí, že herec své manželce nikdy fyzicky neublížil a že se fyzického napadání dopouštěla naopak Heardová, která se nyní snaží Deppa cíleně očernit. A nové důkazy tomuto tvrzení nahrávají.

Už v roce 2009 měla totiž uhodit svou tehdejší přítelkyni Tasyu van Rae. Svědkem události měli být dva policisté a herečka měla být následně zatčena. Sama ale nadále tvrdí, že nikdy nikoho nenapadla.

Témata: Johnny Depp Amber Heard