Rytmus bude otcem? Tohle jste rozhodně nečekali!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. května 2018 11:55

Rapper Patrik Vrbovský alias Rytmus se nikdy netajil tím, že by se rád stal otcem. I s Darou Rolins, s níž chodil sedm let, rodinu předběžně plánovali, nakonec k ní ale nedošlo. Teď se však zdá, že s jeho novou láskou by se mohl dočkat.

Jasmina Alagič je sice Rytmusovou přítelkyní jen krátce, není ale vyloučeno, že by se v brzké době mohla stát maminkou. Tvrdí to server cas.sk, který připomněl, že už s Darou rapper hovořil o rodině.

"Přiznám se, že ještě asi více než z mé, tak ze strany Patrika je touha mít spolu dítě. Já to mám v takových vlnách, že občas více, občas méně, protože si samozřejmě uvědomuji ten přísun dalšího stresu, povinností a méně času, který zůstává ženě pro sebe samu," řekla zpěvačka před nějakou dobou v talkshow Evity Urbaníkové na rádiu Expres.

Po sedmi letech ale oba svůj vztah ukončili a Rytmus si našel novou lásku, s níž podle serveru také zřejmě bude plánovat rodinu. "Patrik je rodinný typ. Netajil se tím, že by chtěl dítě. Sice je s Jasminou krátce, ale určitě přijde zanedlouho řeč i k tomuto tématu a budou to řešit," prozradil serveru zdroj blízký zamilovanému páru.

Sám Rytmus se k věci nevyjadřuje a i nový vztah odhalil s nelibostí. "I když nejsem povinný zpovídat se z toho, s kým se setkávám, s kým se kamarádím atd... tak tady máte moje vyjádření. Miluji Jasminu Alagič,“ napsal na Instagram Rytmus.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič