Johnny Depp a jeho podivné tetování! Víte, proč má na rameni Wino Forever?

Johnny Depp 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2022 14:57

Americká herečka Winona Ryderová první velký úspěch zažila Ryderová díky režiséru Timu Burtonovi, který ji jako šestnáctiletou obsadil do hororové komedie Beetlejuice, o dva roky později pak přišla role v jeho Střihorukém Edwardovi, kde si zahrála spolu s pozdějším partnerem Johhny Deppem. Vztah, který z toho vznikl, ale moc šťastně neskončil.

Na samém konci natáčení "story o smutném androidovi, jehož umělé srdce puklo kvůli lidem bez srdce" se zasnoubili a na hercově pravém rameni se objevilo tetování Winona Forever. Když románek po třech letech skončil, nechal si Johnny umazat dvě písmena na Wino (notorický piják) Forever. Přáteli ale zůstali i po rozchodu.

V té době šla Winona Ryderová z filmu do filmu. Zahrála si třeba mladičkou manželku rokenrolové legendy Jerryho Lee Lewise v životopisném snímku Great Balls of Fire!, objevila se po boku Cher a Boba Hoskinse v romantické komedii Mořské panny, Jim Jarmusch ji obsadil jako losangeleskou taxikářku do jedné z epizod Noci na Zemi.

Drobná tmavovláska s uhrančivýma hnědýma očima svého času chodila nejen s Johnnym Deppem, ale i s Mattem Damonem. Na přelomu století bojovala s depresemi a trvalo řadu let, než se jí podařilo vrátit do hollywoodské vyšší ligy. Naposledy zazářila hlavně v mysteriózním seriálu Stranger Things.

Témata: Johnny Depp Winona Ryder