Britney Spears potratila! O další dítě se chce pokusit znovu

Britney Spears 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2022 11:15

K Britney Spears je osud mimořádně krutý. Po letech s opatrovníkem konečně začala žít normální život, dokonce se vdala. Následně také otěhotněla. Dalšího dítěte se ale zatím nedočká.

Spears na instagramu informovala své fanoušky o tom, že potratila v raném stadiu těhotenství. Uvedla, že prochází otřesným obdobím, a připustila, že s ohlášením těhotenství měla možná počkat. 

"Nadále budeme usilovat o rozšíření naší krásné rodiny," dodala zpěvačka, která je pod sdělením podepsána spolu se svým partnerem, kterým je fitness trenér a herec Sam Asghari.

Někdejší popová hvězda oznámila těhotenství zhruba před měsícem. Krátce předtím prozradila, že se provdala za Asghariho. Zpěvačka už má dva dospívající syny z předchozího manželství se zpěvákem Kevinem Federlinem.

Do hledáčku médií se opět dostala loni, kdy soud na její žádost po 14 letech ukončil její opatrovnictví schválené původně kvůli zpěvaččiným psychickým obtížím. Svého otce Jamieho vinila, že toho zneužíval a nutil ji vystupovat proti její vůli, brát lithium a nechtěl jí dovolit vdát se za Asghariho a mít s ním děti.

Témata: Britney Spears