Kde vévoda a vévodkyně ze Sussexu stráví své líbánky?

The Royal Family 12

Autor: Lelková, stars24.cz

30. května 2018 18:52

I když mezi favority na královské líbánky prince Harryho (33) a Meghan Markle (36), teď již vévodkyně a vévoda ze Sussexu, byly zejména země v Africe, ale i Filipíny nebo Toskánsko. Za teplem se královský pár nevydá, místo toho pojedou do hor!

Svou svatební cestu museli odložit kvůli pracovním povinnostem královské rodiny, ale také kvůli oslavě 70. narozenin prince Charlese. Určitě se ale mají na co těšit. Zamilovaný pár si nakonec vybral Kanadu, jako destinaci líbánek.

Podle britských médií TMZ stráví líbánky v resortu Fairmont Jasper National Park v Kanadě. Kde se Meghan s Harrym ubytují v nádherném srubu s výhledem do hor. Resort se nachází uprostřed nedotknutelné přírody, obklopen obrovským jezerem v divočině. Tato lokalita ale nebyla vybrána náhodou. V roce 2005 sem zavítala samotná královna Alžběta II. s princem Phillipem a v roce 1939, dokonce i její rodiče.

Vévoda s vévodkyní budou pod neustálým dohledem kanadské i britské ochranky, a dokonce budou mít i svůj speciální, samostatný vjezd do parku, který je součástí UNESCO.

Témata: Fairmont Jasper Park Lodge Královská svatba Meghan Markle Princ Harry The Royal Family