Hollywoodský krasavec Hugh Grant do toho prásknul! Tajně se oženil!

Hugh Grant

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. května 2018 15:22

Britský herec Hugh Grant do toho v 57 letech nakonec prásknul! Krasavec a představitel svůdníků i nesmělých milovníků si vzal svou dlouholetou přítelkyni Annu Ebersteinovou. Není to až tak velké překvapení – pár spolu má už tři děti!

Svatba se konala v pátek v londýnské čtvrti Chelsea a byla utajená a velmi skromná. Zúčastnilo se jí jen pár přátel a příbuzných. „Všichni vypadali velmi šťastně a uvolněně, byla to očividně neformální událost, které se zúčastnili jen členové rodiny,“ informoval deník The Sun s odkazem na svůj zdroj.

Teprve před týdnem přitom pár oznámil, že se chystá svatba. Samotný obřad se jim pak ale podařilo před veřejností i bulvárními novináři utajit.

Neformální byly i "šaty" nevěsty. Devětatřicetiletá švédská televizní producentka Ebersteinová měla na sobě prostou světle modrou košili a bílou minisukni a na prstu prostý snubní prsten. To Hugh Grant se ozdobil extravagantnějším prstenem zakrývajícím prakticky celý jeden článek prsteníku.

Hugh se zapsal do paměti dívek a žen především díky úspěšným romantickým komediím. Kromě Čtyř svateb a jednoho pohřbu se prosadil ve filmech Notting Hill, Láska nebeská či Jak na věc, v nichž naplno uplatnil svoje chlapecké kouzlo, plachý úsměv i smysl pro sebeironii.

Vůbec poprvé se na plátně objevil v roce 1982 ve filmu Privilegovaní. Zahrál si i v thrilleru Hořký měsíc Romana Polanského nebo v Darebáčcích Woodyho Allena, avšak celosvětovou slávu mu přinesla až role plachého starého mládence v komedii Čtyři svatby a jeden pohřeb, za níž v roce 1994 získal Zlatý glóbus.

Krátce poté se kvůli skandálu s prostitutkou rozešel se svou dlouholetou přítelkyní, modelkou a herečkou Liz Hurleyovou. Kromě tří dětí s Ebersteinovou má ještě dvě děti s bývalou partnerkou Tinglan Hongovou.

Témata: Hugh Grant svatba