Bruce Willis ukončil kariéru! Je vážně nemocný!

Bruce Willis 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. března 2022 19:34

Slavný americký herec Bruce Willis ukončil kariéru. Dnes to uvedla jeho rodina. Jako důvod sdělila, že herec je vážně nemocný.

Lékaři 67letému herci nedávno zjistili afázii, což je nemoc, při níž kvůli poškození mozku pacient do ztrácí schopnost mluvit a porozumět řeči.

"Chtěli jsme jako rodina sdílet s fanoušky, že se náš milovaný Bruce potýká s určitými zdravotními problémy a nedávno mu byla diagnostikována afázie, která poznamenává jeho kognitivní schopnosti," uvedla rodina.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Rumer Willis (@rumerwillis)

Dodala, že se kvůli tomu po pečlivém zvažování Bruce rozhodl skončit kariéru. "Je to pro naši rodinu náročné období a velmi si vážíme vaší lásky, soucitu a podpory. Procházíme tím jako silná rodinná jednotka a chtěli jsme do toho zapojit i fanoušky, protože víme, jak moc pro vás znamená, stejně jako vy pro něj," stojí v instagramovém příspěvku na profilu dcery Rumer Willisové.

Afázie je nemoc, která vzniká po poškození mozku, který může způsobit například mrtvice, úraz či nádor. Její přesný průběh závisí od konkrétní oblasti poškození a projevuje se různě. Někteří pacienti mohou přijít o řeč a ztratit schopnost jí rozumět.

Témata: Bruce Willis