Dohra facky na Oscarech: Přišla omluva Willa Smithe! Je mu prý trapně

Předávání Oscarů se ani letos neobešlo bez trapasu, o který se postarali moderátor Chris Rock nejapným vtipem a herec Will Smith nepřiměřenou reakcí na něj. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. března 2022 8:38

Facka na Oscarech má další dohru. Agresor Will Smith se v pondělí večer vrátil k incidentu na sociální síti a konečně přišel s konkrétní omluvou moderátorovi slavnostního večera.

Smith nejprve odsoudil všechny formy násilí, své chování během slavnostního večera označil za neakceptovatelné a neomluvitelné. "Vtipy na můj účet jsou součástí práce, ale vtip o zdravotním stavu Jady jsem neunesl a reagoval emotivně," napsal na instagramu. 

"Chci se ti veřejně omluvit, Chrisi," obrátil se vzápětí na moderátora Rocka. "Cítím se trapně, moje chování neukázalo, jakým mužem se snažím být. V tomhle světě plném lásky a pochopení není pro násilí místo," konstatoval. 

Hvězdný herec se omluvil také akademii, pořadatelům ceremoniálu, všem přítomným i televizním divákům nebo rodině tenisových sester Williamsových. 

Právě jejich otce si Smith zahrál ve filmu Král Richard: Zrození šampiónek. Tato role mu během večera vynesla sošku pro nejlepšího herce v hlavní roli. 

Témata: Will Smith filmové ceny Oscar