Hosté z královské svatby vydělávají na suvenýrech, které dostaly na památku!

Suvenýry z královské svatby 12

Autor: Lelková, stars24.cz

24. května 2018 7:22

Hosté ze sobotní královské svatby prince Harryho (33) a Meghan Markle (36), byly nejen svědky velkolepé události, ale nyní z toho můžou i vydělávat peníze! Desítky oficiálních dárkových tašek ze svatby se objevují na internetovém obchodě eBay!

Několik dárkových předmětů se již podařilo prodat za více jak 7 900 liber (přes 200 tisíc korun)! Přičemž nejvýdělečnější se stala manažerka z Londýna, která tu svou prodala za 21 400 liber, což je v přepočtu více jak půl milionu korun!

Uvnitř mohli návštěvníci najít svatební program, velkou čokoládovou minci, magnet na ledničku, láhev vody, krabičku sušenek a 20% slevu do obchodu se suvenýry ve Windsoru. Podle serveru CNN. Jednoduché plátěné tašky byly rozdány hostům v areálu hradu Windsor, kteří sice nemohli do kaple sv. Jiří, ale mohli zde spatřit třeba první polibek novomanželů.

Obsah měl sloužit jako upomínka na jejich účast společenské akce roku. Ne všichni pozvaní si toho to dárku ale váží, a těží na něm kde se dá! Kensingtonský palác se odmítl vyjádřit k tomuto příběhu.

Témata: Královská svatba Princ Harry Meghan Markle The Royal Family