Kensingtonský palác zveřejnil první oficiální fotografie ze svatby!

The Royal Family 11

Autor: Lelková, stars24.cz

21. května 2018 16:22

První oficiální fotografie pořízené ze dne svatby prince Harryho (33) a Meghan Markle (36) jsou venku! Nová vévodkyně ze Sussexu si vybrala za fotografa celebritu Alexe Lubomirského.

Módní fotograf tak zachytil první hodiny Meghan a Harryho jako manželský pár. První snímky pořídil na zámku Windsor hned poté, co královský pár dokončil vozový průvod přes město. Také vyfotografoval pár záběrů ze zahrady u Frogmore domu, kde se konala večerní recepce pouze pro vybraných 200 blízkých hostů.

Mluvčí kensingtonského paláce řekl: „Vévoda a vévodkyně ze Sussexu by chtěli poděkovat všem, kteří se v sobotu zúčastnili oslav svatby.“ Podle serveru Sky News.

„Cítí se tak šťastní, že se mohli podělit o svůj den se všemi těmi, kteří se shromáždili ve Windsoru, a také všemi, kdo sledovali svatbu v televizi po celé Británii, Commonwealthu a po celém světě,“ prozradil zdroj.

„Jejich královské výsosti jsou nadšeni těmito oficiálními portréty, které pořídil Alex Lubomirski a rádi se nimi dnes podělí.“ Okomentoval fotografie mluvčí z kensingtonského paláce. Alexi Lubomirský se podělil o zkušenosti z královské svatby. „Bylo neuvěřitelné ctí výsad, aby i tak fotografie dokázali inspirativní cestu lásky, naděje a rodiny vévodkyně a vévodkyně ze Sussexu, od záběrových fotografií až po oficiální svatbu a rodinné portréty.“

Témata: The Royal Family Královská svatba Meghan Markle Princ Harry