Slzy štěstí! Hrdou matku Meghan Dorii Raglandovou svatba dojala!

Meghan Markle a Doria Ragland 7

Autor: Lelková, stars24.cz

19. května 2018 19:44

Hrdá matka Meghan Markle (36) Doria Ragland (61) bojovala celý obřad se slzami v očích. Princ Harry se snažil její pohled zachytit chvilku předtím, než její dcera kráčela po uličce. Když doprovázela svou dceru do kaple sv. Jiří ještě neměla slzy v očích, ale jakmile usedla na lavici u oltáře slzy se ji spustily jako vodopád.

Matka nevěsty vypadala elegantně v zeleném kabátě a v šatech od návrháře Oscara De La Renty, i když na svatbu dorazila jako jediná zástupkyně Meghaniny rodiny. Musela tak reprezentovat i Meghaniného otce Thomase Markla. Doria doprovázela svou dceru z Cliveden House v Taplowu v Berkshire, kde obě strávili noc.

Fanoušci královské rodiny mohli spatřit krásnou nevěstu poprvé v autě při příjezdu do kaple sv. Jiří. Nevěsta měla na sobě šaty značky Givenchy navržené britskou návrhářkou Clare Waight Keller s vyšívanými květinami Commonwealthu. Její matka se při příjezdu usmívala a hrdě pozorovala svou dceru v zadní části svatebního vozu. Obě vypadali uvolněně a nevěsta stihla i zamávat svým fanoušků, než přijeli k hradu Windsor. Rolls-Royce Phantom IV, ve kterém přijela na svou svatbu nevěsta s matkou, využila i Kate Middleton když si v roce 2011 brala prince Williama.

Doria přiletěla za svou dcerou již minulý týden, po dlouhém letu z Los Angeles. Její přítomnost tak Meghan určitě uklidnila nervy, i přes velmi emocionální týden, který prožívala. Ragland tak měla možnost celý týden pobýt v Kensingtonském paláci, kde zůstane až do pátku.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královská svatba Doria Ragland (matka Meghan Markle) The Royal Family