Kdo stojí za krásnou Meghan? Nejočekávanější svatební šaty navrhl módní dům Givenchy!

Meghan Markle míří do kaple 12

Autor: Lelková, stars24.cz

19. května 2018 14:42

Meghan Markle (36) překvapila všechny své fanoušky! Nevěsta má na sobě čistě bílé hedvábné šaty od britské návrhářky Clare Waight Keller z módního domu Givenchy. Se závojem vyšívaným květinami Commonwealthu.

Nevěsta, která dnes dopoledne všechny ohromila, když vystoupila z auta, měla klasické hedvábné bílé šaty. Po předpovědi, že bude mít silně zbarvené šaty, tak všem vytřela zrak. „Vypadáš úžasně,“ poznamenal princ Harry když uviděl svou nevěstu.

Závoj je vyroben z hedvábného tylu s ozdobnými ručně vyšívanými květinami. Závoj byl doplněn o diamantovou tiáru, kterou Meghan zapůjčila královna Alžběta II.. Meghan si přes všechny spekulace vybrala uznávanou britskou návrhářku Clare Waight Kellerovou, která je uměleckou ředitelkou ve francouzském módním domě Givenchy. Meghan sama poznamenala, že byla ohromena elegantní, estetickou, bezvadnou krejčířskou a uvolněním chováním paní Waight Kellerové. Meghan s návrhářkou Clare pracovali na svatebních šatech v úzkém kruhu a vytvořili tak nádherné šaty pro nevěstu. Podle britského deníku Daily Mail. Jako tvar svatebních šatů byl vybrán kulatý sochařský vzhled, který spojoval čistě bílou barvu se svůdnou modernitou. Výsledkem tak jsou šaty, vyznačující nadčasovou eleganci, které právě odkazuje na ikonický dům Givenchy, proslulého pařížského haute couture založeného v roce 1952.

V souladu s čistou linií, bylo vytvořeno pomocí šesti pečlivých švů otevřený „lodní“ výstřih a štíhlý vyřezávaný pas. Tenké tříčtvrteční rukávy přinášejí poznámku o rafinované modernitě. Meghan také zapracovala do svého závoje 53 zemí Commonwealthu, závoj je zdobený charakteristickou rostlinou každé země spojenou v jedné velkolepé květinové kompozici.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královská svatba The Royal Family